Vjencanoprstenje.com | 10 zapovijedi vjencanog prstenja
vjenčano prstenje, najveći katalog vjenčanog prstenja, zlazo, bijelo zlato, žuto zlato
vjenčano prstenje, najveći katalog vjenčanog prstenja, zlazo, bijelo zlato, žuto zlato
122
page-template-default,page,page-id-122,ajax_updown_fade,page_not_loaded

10 zapovijedi vjencanog prstenja

Vjenčano prstenje obiljezava Vašu sigurnost u jedno drugo, Vašu vjeru u svakodnevnu ljubav i kompromis koji ce biti presudni cimbenik u Vašem zivotu zajedno, zauvijek . . .
Vjenčano prstenje sjeca Vas svakodnevno na Vaše Dan, sjeca Vas da imate prijatelja, sugovornika, ljubavnika, vodica i sljedbenika . . .
Vjenčano prstenje dio je Vašeg ukusa, Vaše maštovitosti, ekonomicnosti i mogucnosti… Što god da izaberete, dobro ste izabrali… To cete gledati svaki dan i zasigurno cete uzivati u svom izboru . . .
Vjenčano prstenje nema pravila… Vi kreirate svoj stil i Vaš izbor je jedino pravilo . . .
Vjenčano prstenje izabirete za sebe i neka Vam se svidi Vaš ukus, a na da to bude izbor onih koji to nece gledati svaki dan . . .
Vjenčano prstenje dio je prsta i treba biti ugodno oku i prstu svaki dan. . .
Vjenčano prstenje govori o Vama, a ponajviše o Vašoj pripadnosti partneru i sretnoj vezi . . .
Vjenčano prstenje nije dio trenutne mode nego je dio Vašeg karaktera i inzistirajte na modelima koji cine Vas a ne trend . . .
Vjenčano prstenje simbol je zajedništva i ljubavi… Nosite vjencani prsten ponosno i sretno… to je svakodnevni mali podsjetnik da je netko uvijek uz Vas i da nekog volite…
Vjenčano prstenje osnovni je simbol braka u svakodnevnom zivotu i koliko god prilike dopuštaju ili ne, vjencano prstenje najvaznija su obiljezja tog cina… vjencanja… Skromno ili samo formalno vjencanje dopustivo je ako tako prilike nalazu, ali vjencano prstenje nezaobilazna je stavka u Vašem zajednickom zivotu .
V